Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'exalcalde de Martorelles, Romuald Velasco, renunciarà a la seva acta de regidor en el ple d'aquest dilluns

La sessió extraordinària també aprovarà una moció de suport a l’activitat industrial a la planta de Valeo a Martorelles.

Romuald Velasco, alcalde de Martorelles entre 2009 i 2015 i regidor des de final de 1996, renunciarà a la seva acta de càrrec públic en el ple extraordinari previst per aquest dilluns 31 d'agost, a les 19.30 hores. La decisió de Velasco arriba tres mesos després de les eleccions municipals on el seu partit, Units per Martorelles, va passar de 4 a 3 regidors i es va quedar a 152 vots de la llista més votada, la d'Esquerra Republicana de Catalunya que va assolir 3 representants al plenari.

Poques setmanes després es va confirmar també que el partit independent no formaria part del nou govern encapçalat per l'alcalde Marc Candela (ERC) i integrat també pels grups de PSC, ICV-EUiA i Més Acció per Martorelles.

El lloc de Velasco en el consistori l'ocuparà Oliver Aguilera, que ja havia estat regidor de l'equip de govern en l'anterior mandat.

La resta de regidors d'Units per Martorelles seran Margarita Casanovas i Antonia Pedrero.

El ple de dilluns, servirà també per aprovar una moció de suport a l’activitat industrial a la planta de Valeo a Martorelles on els treballadors continuen en vaga indefinida des del passat 29 de juliol com a protesta per la decisió de la direcció de la firma de traslladar la producció cap a Saragossa.

Per últim, la sessió extraordinària sortejarà els membres de les meses per a les eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel 27 de setembre.

Fotografia: arxiu Ajuntament Martorelles (constitució 2011)

Share