Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'exalcalde de Martorelles Romuald Velasco plega, per motius professionals, com a regidor de l'Ajuntament

L’actual batlle, Marc Candela, va agrair a Velasco la feina feta els anys que van compartir al govern municipal.

El fins ara portaveu d’Units per Martorelles (UxM) i exalcalde de Martorelles, Romuald Velasco, va renunciar -en el ple d'aquest dilluns- al càrrec de regidor a l'Ajuntament per raons professionals. Després de divuit anys al consistori, tres legislatures com a regidor i una i mitja com alcalde, Velasco va voler mostrar l'agraïment a totes les persones que han compartit aquests anys amb ell.

Des de tots els regidors amb els que ha compartit plenari, alcaldes, treballadors de l’Ajuntament, grup municipal i alcaldes veïns i familiars.

Un dels moments més emotius va ser quan Velasco es va adreçar als seus companys de partit, en especial a la nova portaveu del grup municipal Margarita Casanovas que va tancar el torn de paraula amb un breu discurs on, emocionada, va assegurar que Velasco havia estat ‘el gran puntal d’Units per Martorelles (UxM)”.

De la seva banda, l'actual batlle, Marc Candela, va agrair a Velasco la feina feta durant els 4 anys que van compartir al govern: “Vull agrair-te tot el que he après de tu durant aquests anys” declarava Candela que era correspost per Velasco amb més paraules d’agraïment: “En aquests quatre anys m’has demostrat que ets una gran persona i estic segur que seràs un gran alcalde”, va apuntar l'exalcalde.

El nou regidor d’UxM serà Oliver Aguilera, número quatre de la llista dels independents als darrers comicis del 24 de maig, que ja va ser regidor a l’anterior legislatura 2011-2015 gestionant les Regidories d’Esports i Cooperació.

Reconeixement institucional

El proper dijous 10 de setembre a les 18.30 hores la Sala de Plens de l’Ajuntament de Martorelles acollirà la Recepció Institucional al Pregoner de la Festa Major (Casal d'Avis La Masia) en la qual es farà entrega de una placa commemorativa a cadascun dels regidors que han deixat el càrrec en aquesta legislatura i en la que també hi serà també Velasco.

Share