Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ERC Montmeló proposarà en el ple d'aquest dijous l'adhesió de l'Ajuntament a l'Associació de Municipis per la Independència

Els 12 regidors del PSC i ICV-EUiA decidiran si Montmeló es converteix en el cinquè municipi del Baix Vallès que s'incorporà a l'AMI.

L'únic regidor del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'Ajuntament de Montmeló presentarà en el ple extraordinari d'aquest dijous, a les 19 hores, dues mocions que fan referència a l'adhesió a l'Associació de Municipis per a la Independència i una altra moció de suport al Correllengua 2015.

El ple d'avui arriba després que durant el juliol passat no es va convocar cap sessió per part del Govern Socialista que continua en minoria amb 6 dels 13 regidors del plenari.

PSC i ICV-EUiA decidiran avui si Montmeló es converteix en el cinquè municipi del Baix Vallès que s'incorporà a l'AMI. Fins ara formen part de l'associació els Ajuntaments de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Vallromanes i Vilanova del Vallès.

A final de juliol, el plenari de Montornès va rebutjar l'adhesió a l'AMI presentada per l'únic regidor d'ERC a l'Ajuntament, Joffre Giner.

Anteriorment Mollet ja va votar en contra de l'adhesió mentre que a Parets està previst que Ara Parets ERC presenti la proposta en el ple ordinari previst per final de setembre.

A més de les mocions d'adhesió a l'AMI i al Correllengua 2015, el ple de l'Ajuntament de Montmeló sotmetrà una altra moció de suport a l'activitat industrial a la planta de Valeo a Martorelles.

Share