Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Montornès, present en la trobada municipalista Ciutats pel Bé Comú

Les jornades han comptat amb la participació, entre d’altres, dels alcaldes i alcaldesses de Barcelona, Madrid, Saragossa, A Corunya, Badalona, Irunya-Pamplona, Cadis i Santiago.

L’alcalde de Montornès, Jose A. Montero, d'ICV-EUiA, ha participat aquest cap de setmana en una de les meses de treball parlant de participació, bon govern i de la importància per als municipis petits de la implicació de les ciutats grans en l’impuls d’accions comunes. L'Ajuntament de Montornès ha estat present en la trobada “Ciutats pel Bé Comú. Guanyar compartint experiències de canvi” celebrada aquest cap de setmana a Barcelona.

Les jornades han comptat amb la participació, entre d’altres, dels alcaldes i alcaldesses de Barcelona, Madrid, Saragossa, A Coruña, Badalona, Irunya-Pamplona, Cadis i Santiago de Compostela.

Dissabte es van celebrar quatre meses de treball dedicades a habitatge, participació, feminismes i municipalisme de codi obert. 

Montero, va prendre part en un dels grups de treball de la mesa de participació i la seva intervenció va tractar sobre transparència, bon govern i corresponsabilitat amb la ciutadania.

També es va referir a la importància per als municipis petits del lideratge de les ciutats grans a l’hora d’impulsar accions comunes.

La trobada d’aquest cap de setmana també ha servit per aprofundir en la creació d’una xarxa de ciutats refugi, una iniciativa del Govern municipal de Barcelona, a la qual Montornès i altres ajuntaments baixvallesans també s’adheriran.

Share