Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Catalunya sí que es pot agraeix el suport dels 4.462 molletans i molletanes que van confiar en la candidatura el passat 27S

La coalició d’esquerres assegura que aquests vots no serviran per investir Mas president ni per donar suport a cap govern integrat per partits de la dreta.

La candidatura de “Catalunya Sí que es Pot”, recolzada per Podem, ICV, EUiA i Equo, així com per persones independents, va aconseguir el passat diumenge 4.462 vots a Mollet del Vallès, el que suposa gairebé un 16% del total de vots vàlids emesos amb motiu de les eleccions catalanes del 27 de setembre.

El resultat suposa, a diferència del que ha succeït al global de Catalunya, una millora respecte al que va obtenir la Coalició ICV-EUiA a les eleccions autonòmiques de 2012 (3.374 vots i un 14% del total), asseguren en un comunicat de premsa.

El resultat de la coalició a Mollet és un dels 10 millors de tota Catalunya. Així, a la capital baixvallesana "han invertit la tendència negativa que hi ha hagut a la resta del país sumant més de mil vots nous".

Catalunya sí que es pot assegura que "el seu vot no servirà de cap manera per investir n’Artur Mas com a president de la Generalitat o per donar suport cap govern integrat per les forces de la dreta (CDC, C’s o PP), sinó per treballar per la justícia social, la regeneració democràtica i la convocatòria d’un referèndum d’autodeterminació vinculant".

Per últim, la coalició reconeix que els resultats de la candidatura a nivell nacional "han estat per sota de les expectatives que ens havíem plantejat degut a que el nostre missatge centrat en les polítiques socials ha quedat eclipsat per la polarització plebiscitària que s’ha fet d’aquestes eleccions".

Share