Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El nou Govern de Martorelles fa balanç, aquest dimecres, dels 100 primers dies de legislatura

ERC, PSC, MAPM i ICV-EUiA han començat també a elaborar el Pla d'Actuació Municipal que estarà llest a inici de desembre.

Aquest dimecres 7 d'octubre, a les 19 hores, el nou Govern de l'Ajuntament de Martorelles valorarà els primers cent dies de gestió en un acte que tindrà lloc al Celler de Carrencà. Arran del resultat de les darreres eleccions municipals, es va constituir un nou equip de govern després del pacte signat entre Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Partit del Socialistes de Catalunya (PSC), Més Acció per Martorelles (MAPM) i Iniciativa per Catalunya-ElsVerds - Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA). A l'oposició s'hi han quedat Units per Martorelles i Convergència Democràtica de Catalunya.

Nou Pla d'Actuació Municipal

L’equip de govern de Martorelles ja ha començat elaborar el Pla d’Actuació Municipal, un document que ha de recollir el full de ruta basat en l’acord que van signar les quatre forces polítiques que governen ara a Martorelles.

L’alcalde Marc Candela, d'ERC, ha explicat que "la intenció és tenir el document enllestit com a molt tard a principis del mes de desembre perquè a partir d’aquí s’elaborarà el pressupost de l’any 2016".

Per redactar el pla d’actuació municipal, el govern està mantenint diverses reunions de treball, en les que també hi participa el grup de CDC a l’oposició.

Una de les primeres accions a concretar del PAM serà la seva imatge institucional que havia d’incorporar conceptes transversals entre l’Ajuntament i la ciutadania com són la transparència, la participació i la proximitat.

El següents passos seran una trobada ciutadana oberta a tothom, així com unes enquestes veïnals per a recollir les necessitats de la ciutadania.

Les necessitats seran creuades amb les línies marcades pel Consistori, i finalment hi haurà una trobada entre la ciutadania i l'Ajuntament per acabar de marcar les línies del mandat.
 

Share