Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El grup d'ICV-EUiA proposa la remunicipalització del servei de l'aigua a La Llagosta

El contracte signat amb l'empresa privada Sorea, per un període de 20 anys, finalitza el 31 de desembre de 2016.

La Coalició ICV-EUiA ha demanat al Govern de la Llagosta, format per PSC, CDC i PP, que recuperi la gestió del servei d'aigua a la localitat. En una comunicació per escrit, la coalició ecosocialista ha recordat que el contracte amb l'empresa privada Sorea finalitzarà el 31 de desembre de 2016.

Per això reclama que un any abans de la finalització del contracte, 31 de desembre de 2015, el Govern de La Llagosta denunciï la concessió tal com ho especifica l'article 35, capítol 4, del plec de condicions.

ICV-EUiA demana també que les instal·lacions de subministrament han de tornar a l'Ajuntament de La Llagosta 'en perfecte estat de funcionament', que el Departament de Recursos Humans del consistori designi un treballador/a públic per tal que intervingui tècnicament l'empresa Sorea, per a vigilar les obres i les instal·lacions, per tal que tots els recursos siguin traspassats en perfecte estat.

La remunicipalització del servei d'aigua de La Llagosta és una de les prioritats del principal partit de l'oposició.

En una nota de premsa ICV-EUiA assenyala que 'tenint en compte les dificultats actuals que hi ha a la nostra societat és necessari recuperar el control de la gestió de l'aigua' i critica que l'actual Govern (PSC, CDC i PP) "ha decretat el tall d'aigua a diverses famílies de La Llagosta', assenyalen fonts de la coalició.

Share