Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Canviem Mollet no donarà suport als pressupostos 2016 de l'Ajuntament de Mollet i apel·la a la responsabilitat a la resta de grups

Consideren que 'el tarannà de l'equip de govern, malgrat estar en minoria, no ha canviat i respon a una visió continuista'.

El grup municipal Canviem Mollet no donarà suport al pressupost 2016 que el ple l'Ajuntament de Mollet ha d'aprovar aquest dilluns 14 de desembre. Argumenten entre d'altres motius que "el tarannà de l’equip de govern, malgrat estar en minoria, no ha canviat, i respon a unes maneres poc transparents i a una visió continuista de la situació que viu la ciutat".

Canviem Mollet, amb 7 regidors al plenari, recorda que "seguim en una crisi important, malgrat ens diguin que ja ha passat, i des dels ajuntaments més que mai s’han de posar mesures per pal·liar els seus efectes".

Sobre el pressupost recorden que l'eix central hauria de ser el rescat social i que el document que presenta l'equip de govern no està a l'alçada que necessita Mollet.

"El pressupost proposat pel PSC no contempla ni elements de participació, com serien uns veritables pressupostos participatius amb implicació i la veu de la ciutadania, ni mecanismes de transparència: elaboració d’una auditoria econòmica i de personal, i la rendició de comptes davant la ciutadania", diuen des de Canviem Mollet.

Alhora reivindiquen l’elaboració d’un pressupost en base zero, que ajudi a quantificar d’inici cada partida i es puguin gestionar correctament els recursos per donar una resposta clara a cada necessitat de la ciutadania.

Una altra preocupació de Canviem Mollet és la gestió econòmica de l’Ajuntament així com el deute que arrossega i que compromet els comptes municipals.

Aquest deute és fruit "de la gestió d’obres faraòniques que va patir la ciutat quan estaven immersos en els anys en la bombolla immobiliària i de la qual encara estem sent hereus i pagant les conseqüències d’aquelles decisions".

Per últim, Canviem Mollet s'ha posicionat al costat dels treballadors i treballadores de l’ajuntament, ja que en la Taula de negociació dels pressupostos amb els sindicats l’equip de govern va rebre la negativa de 7 dels 13 vots.

El grup municipal Canviem Mollet no donarà suport a la proposta de pressupostos per l’any 2016 i ha emplaçat a la resta de grups perquè considerin i valorin molt bé el seu posicionament, pel mateix deure de responsabilitat.

 

Share