Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La CUP de Mollet reclama la finalització de les obres dels nous Jutjats de Mollet del Vallès

El portaveu Txus Carrasco, en contra "d'invertir diners públics per llogar i adequar unes noves instal·lacions pels jutjats".

La CUP de Mollet ha denunciat l’estat d’abandonament de les obres dels nous jutjats de la ciutat, que van ser iniciades el 2010 i aturades amb l’arribada del Govern de CiU a la Generalitat el 2011, a causa de les retallades. Segons la CUP "l’exposició a les inclemències meteorològiques dels forjats, fonaments i primers tancaments sense cap mena de protecció durant molt de temps poden arribar a fer malbé la construcció i malbaratar els diners públics allà invertits fins ara".

Per a la CUP de Mollet, “la construcció d’uns nous equipaments pels jutjats és una reivindicació antiga atesa la precarietat d’espais i mitjans que presenten els actuals, i que la congelació del projecte no fa més que empitjorar la situació i el col·lapse actual”.

Txus Carrasco, portaveu de la CUP de Mollet, ha mostrat la disconformitat dels independentistes molletans, amb la pretensió anunciada pel Govern català “d’invertir diners públics en llogar i adequar unes noves instal·lacions pels jutjats, no dissenyades per a tal finalitat i que suposarien desviar recursos públics a mans privades” i ha reclamat als governs autonòmic i municipal que “dediquin els esforços a acabar i posar en marxa aquestes instal·lacions necessàries pels serveis judicials de la ciutat”.

Aparcament en els terrenys dels nous Jutjats

Carrasco, ha sortit al pas també de la proposta de Ciutadans (C’s) de demanar la cessió d’aquest espai per a utilitzar-ho com aparcament, tot i coincidir en el dèficit actual de places gratuïtes, alertant que “això seria traspassar el problema a una altra administració i suposaria només una solució temporal”.

El portaveu de la CUP de Mollet ha recordat a C’s que “la responsabilitat de garantir aparcament públic a la ciutat és de l’ajuntament” i ha proposat que “pressioni al govern municipal socialista al qual dona suport, per implantar les mesures que ja té a l’abast, com racionalitzar les tarifes de l’aparcament soterrat i fer abonaments econòmics per usuaris de l’hospital, sobretot si són de més d’un dia, o bé implantar la gratuïtat, mitjançant rellotge de control horari, de la zona blava dels voltants del centre, la d’horari més intensiu de tota la ciutat”.

Share