Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ara Mollet ERC MES proposa la revitalització comercial de l'illa de Can Mulà

La greu crisi econòmica dels darrers anys ha generat un retrocés en la projecció de molts negocis de la zona.

El grup municipal d'Ara Mollet ERC MES, proposarà al pròxim ple ordinari que l'Ajuntament elabori un Pla integral per a la revitalització de l’Illa de Can Mulà que inclogui el foment de la viabilitat comercial, la millora paisatgística de l’espai (vegetació, mobiliari urbà..), que faciliti la mobilitat a peu amb senyalització, que busqui una sortida a l’actual i singular espai en desús dels cinemes que incrementi l’activitat a la zona.

Alhora els republicans demanen que s'estudiï la possibilitat que l’art al carrer ajudi a millorar la imatge de l’espai (per exemple a través del projecte Mural Art).

Ara Mollet ERC MES recorda que fa més de 15 anys que es va transformar el solar de l’antiga fàbrica tèxtil de Can Mulà en l'espai de l'Illa de Mollet.

Malgrat tot amb el pas dels anys i amb la crisi econòmica, assenyalen els republicans, s'han obert, tancat i traspassat molts comerços i activitats: "Hi ha problemes d’arrelament que fan que la zona no s’hagi consolidat com un dels centres neuràlgics de la ciutat. El seu disseny va guanyar un premi d'arquitectura però, malauradament, no sempre disseny i efectivitat van lligats".

Malgrat ser temps de contenció pressupostària, Ara Mollet creu que les inversions que plantegen la revitalització d’espais i la regeneració econòmica "són més justificades que mai, perquè ens han de permetre finalment crear riquesa i que la ciutat recuperi la inversió amb escreix".

De fet, la problemàtica de les sales de cinema -tancades des de fa anys- van ser portades al ple pel grup municipal Canviem Mollet en la sessió del passat mes de febrer.

Instal·lació d'un correcan a Can Mulà

D'altra banda, el mateix grup polític proposarà en el pròxim ple ordinari la instal•lació d’un correcan, al lloc que els serveis tècnics municipals considerin més adient, al Parc de Can Mulà de Mollet. Aquest seria el segon espai d'aquest tipus de la ciutat després del primer que es va situar a la zona de Ca l'Estrada.

Altres mocions que presentarà Ara Mollet ERC en el ple de maig són per a la inclusió de clàusules socials en la contractació de l'Ajuntament de Mollet i una altra de suport a les entitats del tercer sector social de Catalunya i de rebuig a la gestió estatal dels fons procedents del 0,7% de l'IRPF.

Share