Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Antonio Torío, regidor de SUMEM Parets, deixarà el seu càrrec públic a partir del 31 d'agost

El número 2 a la candidatura de les eleccions municipals de 2015 continuarà formant part del Cercle local de Podemos.

Durant l'Assemblea celebrada el passat dissabte 16 de juliol, Antonio Torío, actual regidor del Grup Municipal de Sumem Parets, va comunicar als assistents "que posava a disposició del grup la seva acta de regidor, a data 31 d'agost de 2016".

En una nota de premsa feta pública aquest dimarts, Sumem Parets "agraeix l'entrega que Torío ha mostrat sempre vers el grup, així com la lluita dels valors que ja fa anys ve defensant".

Per a Sumem "Antonio Torío ha sigut una figura de referència per tots nosaltres i ens ha guiat al món de la política municipal, ajudant-nos a créixer com a moviment i a agafar força com a grup municipal".

Sobre el futur i esclarint algunes especulacions, Sumem Parets deixa clar que "continuarem treballant intensament amb lesdinàmiques i mètodes que anàvem realitzant fins ara".

I afegeixen que "seguirem comptant amb l'ajuda i l'experiència de Torío, que fa un pas al costat, però que continua amb la mateixa lluita i ànim reivindicatiu que tots nosaltres, i vinculat al moviment de Podem".

Torío continuarà vinculat amb el Cercle 

El mateix Torío, en un escrit al seu facebook, deixa molt clar que continuarà formant part del Cercle local de Podemos i que en cap cas la seva decisió és "una dimissió" o un abandonament del partit.

Pel que fa al possible substitut/a, Sumem Parets no ha confirmat si serà la número 4 de la candidatura o algun altre membre de la llista qui rellevarà Torío.

Serà però al setembre quan es decidirà qui s'incorporarà a l'equip on continuaran Casandra García i Antonio Molina. 

 

Share