Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El PSC La Llagosta proposa destinar 190.000 € del pressupost a plans d'ocupació

El grup municipal socialista ha presentat la proposta dins de les al·legacions al pressupost municipal del 2013 aprovat el 12 d'abril.

El PSC de La Llagosta proposa 6 mesures per fomentar l'ocupació al municipi que compta amb una de les taxes d'atur més altes del Baix Vallès, prop del 22%, i amb una desocupació juvenil que supera el 50%. El grup encapçalat per l'exalcalde Antonio Rísquez ha quantificat en 189.500 euros el cost de l'estalvi que suposarien algunes de les mesures proposades.

Així, els socialistes volen limitar les dedicacions exclusives a l'Ajuntament a dues persones o al seu equivalent en dedicacions parcials, actualment són 3 (50.000 €). El PSC també ha proposat l'eliminació de càrrecs externs d'assessorament assignant als serveis jurídics municipals les seves tasques (46.000 €), reducció linial de les partides destinades a despeses polítiques en un 3% tant del hovern com oposició (4.500 €), limitar de 5 a 3 les tinences d'alcaldia (6.000 €), eliminació de contractes amb empreses d'alcaldia (13.000 €) i reducció linial d'un 2% de totes les partides dels capítols 2 i 4 (transferències corrents i béns i serveis), excepte les destinades a serveis socials, ocupació, educació i seguretat.

El PSC de La Llagosta va més enllà i proposa que les mesures que ara posen damunt la taula es mantinguin en el futur independentment de la composició de futurs equips de govern fins que la taxa d'atur es situiï per sota del 15%. El pressupost municipal de La Llagosta pel 2013 (9,9 milions d'euros) va ser aprovat el 12 d'abril passat només amb el vot en contra de la regidora de CiU, Mireia Egea, i els vots favorables d'ICV-EUiA, CpLL, PPC, i el vot del regidor no adscrit José L. Gutiérrez,  i l'abstenció del PSC.

 

Share