Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Sant Fost rep més de 300.000 € dins de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015

Els diners que concedeix la Diputació de Barcelona s'hauran de destinar als àmbits de la creació i manteniment d'equipament i infraestructures.

L'alcaldessa de Sant Fost de Campsentelles, Montserrat Sanmartí, ha manifestat la seva satisfacció per la consecució de pràcticament la totalitat dels diners que va demanar el govern municipal (IUSF i CiU) dins del programa Xarxa de Governs Locals de l'administració provincial.

Els 317.488 € es destinaran al projecte de les obres de l'escola bressol municipal, per al curs 2013-14, que de moment, continuarà a les instal·lacions actuals de l'escola El Roure. Cal recordar que l'escola va ser inaugurada el setembre de 2010 ocupant part de l'edifici de l'escola d'educació infantil i primària després de moltes negociacions amb els Serveis Territorials d'Ensenyamnet de la Generalitat.

La resta d'inversions seran: reforç i reparació de la paret oest del Pavelló-2 de Sant Fost que estava malmesa des de fa temps, la reparació, manteniment i adequació de diferents trams de la xarxa de clavegueram i altres intervencions en la via pública. "La concertació d'aquests ajuts, com els del PUOSC de la Generalitat, permetran realitzar inversions en els projectes més prioritaris que sense la subvenció no els podria tirar endavant l'hisenda local", ha destacat l'alcaldessa Montserrat Sanmartí, d'IUSF.

Share