Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ICV-EUiA Mollet i el Govern Municipal s'enfronten pel retard en les subvencions a les entitats

Els ecosocialistes denuncien que hi ha associacions que no han cobrat la subvenció del 2011 i que totes tenen pendents les de 2012

La coalició ha proposat una anàlisi de la situació i “prendre decisions col·lectives a nivell institucional que plantegin alternatives", en comptes “d’aquesta situació d’impàs, de silenci i de poca participació”. ICV-EUiA Mollet va més enllà i alerta que a banda del retard en les subvencions anteriors encara no s'han aprovat les bases reguladores de les subvencions previstes per al 2013.

Tot i que els ecosocialistes reconeixen la delicada situació de les arques municipals consideren que l'equip de govern, format per PSC i CiU, ha de complir els compromisos.

De la seva banda, en una nota de premsa el Govern municipal ha sortit al pas de la denúncia d'ICV-EUiA i ha remarcat que "davant la situació financera i les dificultats de tresoreria prioritza el pagament de les subvencions a les entitats de caràcter social, ja que són les que més directament ajuden les persones més afectades per la crisi econòmica”. Malgrat això l'Ajuntament de Mollet assegura que pensa pagar les subvencions a la resta d'entitats, un pagament que es farà a mesura que la Generalitat i l'Estat paguin els 10 milions d’euros que -segons el govern- deuen a la ciutat.
Share