Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Independents de Vallromanes incorpora el regidor Carles Ortiz en substitució de Maria Antònia Camps

Ortiz, actual president d'IVALL, anava en el número 6 de la llista del partit en les eleccions municipals de 2011

Independents de Vallromanes ha fet el primer canvi en el grup municipal quan gairebé estem a l'equador de la legislatura. Des de la sessió plenària d'aquest dijous Carles Ortiz s'ha incorporat en substitució de Maria Antònia Camps que anava en el lloc número 2 a la candidatura dels comicis celebrats el maig de 2011 per darrera de l'aleshores alcaldessa Lurdes Prims.

Camps, nascuda a Barcelona el 1955 i diplomada en infermeria per la UB, va ser durant el primer any del mandat regidora responsable de les carteres de Benestar Social i Sanitat, coincidint amb el pacte entre IVALL i CiU. El juny del 2012 una moció de censura va apartar Lurdes Prims de l'alcaldia i va donar lloc a un nou acord de govern entre la federació nacionalista i MxV-ERC. Per ocupar el càrrec de regidor Carles Ortiz han hagut de renunciar els números 4 i 5 de la llista de les municipals: Juan José Romo i Rosa Marín.

Independents de Vallromanes compta amb 3 edils al consistori vallromaní: l'exalcaldessa Lurdes Prims, Albert Jubierre i Carles Ortiz, que també és president del partit independent. IVALL, sorgit d'una escissió de CiU, va presentar-se per primer cop en les eleccions de 2007, obtenint 3 regidors, i ha ocupat l'alcaldia des de 2009 i fins el juny de 2012.

Share