Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El polígon industrial la Farinera, de Mollet, podrà acollir establiments comerciants

La Justícia dóna la raó a l'Ajuntament de Mollet en el contenciós presentat contra la Generalitat de Catalunya per silenci administratiu

Finalment el polígon La Farinera estarà dins de la Trama Urbana Consolidada (TUC) de la ciutat després que el consistori de Mollet hagi guanyat el litigi urbanístic que mantenia amb el Govern Català des de fa dos anys. L'abril del 2012 el Govern municipal anunciava la presentació d'un nou contenciós administratiu que ara ha donat la raó a l'Ajuntament.

Tal com informa l'edició d'aquest divendres del rotatiu Contrapunt el canvi en la normativa permetrà que en aquest espai s'hi puguin instal·lar establiments comercials a més d'empreses industrials i de serveis que ja tenien permís per fer-ho. Amb la decisió de la justícia ara es podrà desenvolupar aquest sector de la ciutat de 44.000 metres quadrats i propietat de la Farinera Morató, l'Ajuntament -a través de Mollet Impulsa- i Prisma Immobilària.

La Ballena Azul no s'ubicarà a la Farinera i renúncia a l'adjudicació

Tot i que fa dos anys que el polígon La Farinera està urbanitzat des d'aleshores no s'ha produït la instal·lació de cap activitat econòmica. A final del 2012 la societat Mollet Impulsa va adjudicar el primer solar d'ús industrial i de serveis del polígon a l'empresa Progeral España per ubicar un rentat de cotxes i un sortidor de benzina amb el nom de La Ballena Azul. Tot i que Progeral és una empresa amb molta implantació a l'àrea metropolitana i al Vallès Oriental finalment ha fet marxa enrere i ha decidit no ubicar-se en aquest espai on havia d'invertir uns 244.000 euros.

Share