Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El PSC de Parets acusa Rosa Martí (NOPP) de voler judicialitzar la política

En una carta enviada a tots habitatges de Parets, Mingote i Seguer diuen que Martí (NOPP) intenta millorar la seva imatge embrutant la dels altres.

En l'escrit titulat "Defensarem la veritat fins al final, prou mentides i manipulació", tant l'alcalde actual, Sergi Mingote, com l'exalcalde, Joan Seguer, aclareixen algunes de les afirmacions que la portaveu de Nova Opció per Parets feia en l'escrit distribuït pels domicilis de Parets el 10 de maig passat. El PSC recorda que totes les forces polítiques de l'Ajuntament, inclosa NOPP, van decidir encarregar un estudi cal·ligràfic per conèixer l'autoria dels anònims que rebien i que l'estudi va concloure que Rosa Martí era l'autora dels escrits.

En l'escrit recorden que l'Audiència Provincial de Barcelona els va absoldre del delicte de descobriment i revelació de secrets arran d'una querella presentada per Rosa Martí. En la segona querella, de la que recorden no hi ha sentència ferma, van presentar recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya després que la jutgessa i un Jurat Popular decidissin declar-los culpables, tant Mingote com Seguer, amb una pena de suspensió de feina i càrrec públic durant un mes i mig, una multa de 300 euros i a tres mesos de presó, una pena que no implicarà l'ingrés a presó ja que és inferior a a dos anys.

En el mateix document els socialistes recorden que "no és just ni ètic" que Martí vulgui donar lliçons d'honestedat i moralitat ja que quan era alcaldessa va estar condemnada "amb sentència ferma de culpabilitat i inhabilitada en les seves funcions per haver tallat el subministrament d'aigua en una residència on vivien 12 avis". Mingote i Seguer acusen Rosa Martí de voler "judicialitzar la política, sembla que és l'última esperança de qui no ha guanyat a les urnes la confiança de la població". L'alcalde i exalcalde de Parets agraeixen per últim totes les mostres de suport que han rebut de molts veïns de la població en aquest cas que arrenca el 2005.

Share