Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

PSC, CiU, ICV-EUiA i Ara Mollet ERC aproven una declaració conjunta contra la nova llei d'educació

Només el PPC ha quedat al marge de la declaració que demana a la Generalitat que no apliqui la Llei Wert a Catalunya.

La Junta de Portaveus, reunida aquest dimecres ha aprovat, amb els vots a favor de PSC, CiU, ICV-EUiA i Ara Mollet-ERC, una declaració conjunta de rebuig a la nova Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE). En la declaració posa de manifest que es tracta d’una Llei que no ha obtingut el recolzament de la comunitat educativa, una comunitat que no ha participat en la seva elaboració i que l’ha rebutjat també de manera contundent tal i com es va demostrar a la vaga que van fer el 9 de maig passat.

A la declaració, els grups municipals a excepció del PP, es demana al Govern de la Generalitat que no apliqui aquesta llei coneguda com a Llei Wert perquè “creiem en l’educació pública i de qualitat, així com ens reafirmem en l’èxit i necessari manteniment del model d’immersió lingüística, i apostem per la millora de l’educació entesa com a pilar d’una societat pel desenvolupament de les persones i creació d’una societat formada i crítica. Apostem per la millora en el sistema d’educació pública i d’accés per a tothom”.

Share