Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El portaveu de CiU a Parets demana a l'alcalde que no utilitzi diners públics per presentar querelles

Xavier Martín carrega durament contra Sergi Mingote durant la seva participació al cicle d'entrevistes polítiques que emet Rap 107.

A Convergència i Unió de Parets no li ha agradat que l'alcalde del municipi, Sergi Mingote, del PSC, hagi presentat un recurs a la decisió de la titular del Jutjat d'instrucció número 5 de Mollet, d'arxivar la querella que el mateix Mingote va interposar el febrer del 2012 contra Xavier Martín i Jaume Grau, de CiU, per les presumptes injúries i calúmnies contingudes al butlletí de la federació nacionalista, 'Parlem-ne'.

La jutgessa va sentenciar que no existia cap delicte i considerava que les afirmacions no anaven més enllà de la "genèrica crítica política". En declaracions aquest dijous a Rap 107, el portaveu de CiU de Parets, ha carregat durament contra l'alcalde i li ha demanat que no utilitzi recursos públics per presentar querelles contra la seva formació. Martín considera que hi ha temes més importants per centrar-se que no pas el contingut de l'article 'El cotxe", distribuït per CiU, on es feien referències tant a l'alcalde com també a la seva dona.

Durant l'entrevista el portaveu de CiU ha criticat les polítiques d'ocupació del Govern municipal i ha restat transcendència als 600 llocs de treball generats directa o indirectament per l'SLOP en els dos últims anys. Sobre la reforma de l'administració local, Xavier Martín s'ha mostrat a favor de la reducció del nombre de regidors, de l'eliminació de les Diputacions i de l'aprimament de l'administració local. El portaveu de CiU ha denunciat que les darreres contractacions a l'Ajuntament -a través de capítol 2- s'han fet sense cap tipus de concurs públic. El cicle d'entrevistes continuarà dimarts amb la portaveu del NOPP, Rosa Martí, dimecres el tancarà l'alcalde de Parets, Sergi Mingote.

Share