Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

CiU de Vilanova denuncia mala gestió en els treballs de reparació del camp de futbol 7

Segons el principal grup de l'oposició les accions de l'Ajuntament al camp no han consistit només en fer dues arquetes per reduir l'embassament d'aigua.

A Convergència i Unió de Vilanova del Vallès no l'han convençut les explicacions del Govern local, format per Unitat per Vilanova amb majoria absoluta, sobre els treballs de reparació al camp de futbol 7 de la zona esportiva. De fet, la federació nacionalista ha explicat que està d'acord amb l'Ajuntament que en temps de crisi s'han d'aprofitar tots els recursos possibles i que per tant troba encertat que s'hagi utilitzat material sobrant de la construcció de l'Institut de la població per fer les dues arquetes que han de reduir l'acumulació d'aigua damunt la superfície de joc del camp de futbol 7.

CiU però va més enllà i ha demanat a Unitat per Vilanova que doni tota la informació sobre totes les actuacions que s'estan fent al camp i que no es redueixen a les arquetes. Els convergents denuncien que al camp de futbol 7 ja fa setmanes que s'hi està treballant i que entre d'altres actuacions "s'ha aixecat tot el camp, com s'hi s'hagués de fer de nou, s'han posat dues capes de grava -la primera més gruixuda i la segona més prima- i un cop escampada la grava s'ha posat una capa geotèxtil damunt de la grava, i per finalitzar dues capes més de sorra i anivellar-la".

CiU, amb 4 regidors a l'oposició, afirma que el treball dut a terme en les darreres setmanes suposarà un elevat cost de construcció i entenen que "el temps, la grava, el geotèxtil i la maquinària no són reciclats i tenen un cost". El mateix grup polític considera que el problema de l'acumulació d'aigua al camp de futbol 7 de Vilanova del Vallès ve de lluny i que durant la seva construcció el govern hauria d'haver fet un millor seguiment de l'obra.

Share