Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Govern de La Llagosta es reuneix per primera vegada amb la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès

La regidora de Salut Pública, Vírgina Jiménez, d'ICV-EUiA, considera molt important que es mantingui el servei d'urgències del CAP com fins ara.

Dos dels regidors del Govern de La Llagosta, el primer tinent d'alcalde, Jordi Alonso i la responsable de Salut Pública de l'Ajuntament, Virginia Jiménez, es van reunir dimecres passat amb els representants de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès, Antonio López, Jordi Bayo i Francesc Segura.

Aquesta ha estat la primera trobada del Govern municipal i la plataforma, i ha permès fer “un intercanvi d'impressions de la situació actual dels municipis del Baix Vallès en general i de la Llagosta en particular”, segons ha explicat la regidora Virginia Jiménez.

“Els municipis del Baix Vallès estem davant d'una realitat complicada en matèria de serveis sanitaris i per a l'Equip de Govern municipal de la Llagosta és important que es mantingui el servei d'urgències del Centre d'Assistència Primària com fins ara”, va apuntar Jiménez.

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès forma part, al igual que l'Ajuntament de la Llagosta, del Consell de Participació de la Fundació Privada Hospital de Mollet, centre sanitari de referència per a la ciutadania de La Llagosta. Fonts municipals han explicat que durant la trobada, els representants de la plataforma van deixar clara la seva preocupació per l'augment del temps en les llistes d'espera i van defensar que part d'aquest temps es podria reduir si es poguessin programar les visites a l´Hospital de Mollet des del mateix CAP de La Llagosta.

Des de l'Ajuntament, la regidora de Salut Pública, Virginia Jiménez, considera que "és important mantenir reunions periòdiques amb la plataforma per intercanviar informació i reafirmar el suport del Consistori en defensa d'una
sanitat pública al 100% sense retallades i de qualitat".

Share