Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'actuació de la Policia Local de Vallromanes permet restablir el ritme cardíac d'un ciclista acidentat

Els agents van rebre l’avís d’un ciclista accidentat a la carretera BP-5002, que uneix Granollers amb El Masnou.

La ràpida actuació amb desfibril·lador de la Policia Local de Vallromanes aquest dimarts al matí va ajudar a restablir el ritme cardíac d’un ciclista accidentat abans de l’arribada del servei d'emergències sanitàries.

Segons informa l'Ajuntament, els agents van rebre l’avís d’un ciclista accidentat a la carretera BP-5002, que uneix Granollers amb El Masnou. Ràpidament es van desplaçar al lloc dels fets on van comprovar que el ciclista podria haver sofert una aturada cardíaca.

La ràpida intervenció de la Policia Local amb desfibril·lador va ser decisòria per restablir el ritme cardíac del ciclista abans de l’arribada dels serveis sanitaris.

Vallromanes compta amb tres desfibril·ladors al municipi controlats per la Policia Local, el Centre d’Atenció Primària (CAP) i la zona esportiva. Les persones usuàries potencials d'aquests aparells (policies locals, personal d’equipaments esportius i ADF, entre altres) han de realitzar un curs de formació específica.

A més, al juny de 2013, el consistori vallromaní va donar dos desfibril·ladors al de Vilanova del Vallès destinats al camp de futbol i al poliesportiu municipal. La donació es va fer pel gran nombre de veïns del poble que utilitzen les instal·lacions esportives de Vilanova.

Share