Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès participa en 54 ajuts de menjador escolar durant el curs 2014-15

En total el Govern d'Unitat per Vilanova destina 18.339 euros del pressupost a complementar els ajuts del CCVO.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès ha complementat ajuts de menjador atorgats pel Consell Comarcal del Vallès Oriental segons criteris del Departament d’Ensenyament i ha cobert aquells ajuts que havien estat desestimats en espera de pressupost de la Generalitat de Catalunya.

Fonts municipals han explicat que el total d’ajuts de menjador escolar per al curs 2014-2015 sol·licitats per famílies en el conjunt del municipi era de 97, dels quals 34 es van denegar segons criteri del Departament d’Ensenyament per superar el llindar de la renda familiar o no complir els requisits.

10 sol·licituds estan pendents de resoldre, 20 sol·licituds estan desestimades segons criteri del Departament d’Ensenyament tot i que es podrien atorgar en cas d’ampliació de consignació pressupostària. En aquests casos l’Ajuntament cobrirà l’ajut amb 3,10 euros per dia i ús.

I per últim 33 sol·licituds s’han atorgat segons criteri del Departament d’Ensenyament amb un ajut de 3,10 euros per dia i ús del menjador escolar. En aquests casos l’Ajuntament de Vilanova del Vallès complementarà l’ajut amb 1,15 euros, essent l'ajut resultant de 4,25 euros per dia i ús per cada nen o nena.

Així l’Ajuntament participa en 54 ajuts de menjador que representa una despesa per al consistori de 18.339 euros (7.815€ per al 2014 i 10.524€ per al 2015).

Gràfic: Ajuntament Vilanova del Vallès

Share