Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Es presenten 4 propostes finalistes per decidir el futur ús de les antigues escoles i el camp de futbol de Vallromanes

La votació per escollir la proposta guanyadora tindrà lloc el diumenge 26 d'octubre, al Casal, entre les 9 i les 20 hores.

Quatre són les propostes finalistes sobre el futur ús de les antigues Escoles i el camp de futbol de Vallromanes que s'han presentat després de les sessions de participació ciutadana que s'han dut a terme en els darrers mesos al poble.

La selecció l’han realitzat la Comissió político-tècnica i la Comissió ciutadana, amb l’assessorament tècnic i acompanyament del Servei d’Equipaments i Espai Públic de la Diputació de Barcelona (SEEP), després d’analitzar i estudiar les propostes presentades atenent a criteris d’interès general per a la població de Vallromanes i de viabilitat econòmica.

D'entre les quatre propostes finalistes se n'escollirà només una durant la jornada de votació que tindrà lloc el diumenge 26 d’octubre al Casal entre les 9 i les 20 hores. Les 4 propostes finalistes són:

Opció A: Sabem el que fem! La proposta planteja un projecte dividit en 6 àrees: Bebeteca i biblioteca (espai per a nadons i biblioteca general), Culinària (tallers de cuina), Música (Escola de música), Idiomes: Escola d’idiomes, Dansa, Esports exteriors: Àrea destinada a nens/es dels 4 als 18 anys i veterans.

Es planteja tornar a obrir el Club de futbol de Vallromanes. Es col·locarà gespa artificial i es marcarà un camp de futbol 11 i dos de futbol 7. Gestió Privada. Costos Estimats: Adequació de les instal·lacions entre 545.100€ i 695.100€ i Manteniment entre 56.000 € i 77.000 € /any.

Opció B: Escola de futbol + Casa de colònies + Camp de futbol amb gespa artificial

Camp de futbol amb gespa artificial (la col·locació anirà a càrrec de l’empresa proposant). Entre les activitats proposades: tornejos de futbol base; jornades esportives; campus de futbol; casals esportius; lliga amateur i partits entre les diferents entitats del poble. La proposta planteja la instal·lació d’un gimnàs, que podran utilitzar els jugadors de l’escola de futbol i els veïns/es.

Escola de futbol: La finalitat és crear un club de futbol amb una formació de qualitat. L’escola anirà orientada a nens/es de 5 a 14 anys, planteja vincular l’escola amb el RCD Espanyol. Casa de colònies: convertir la construcció de les antigues escoles en una casa de colònies. Les entitats del poble podran utilitzar l’espai per organitzar reunions, dinars o sopars populars i desenvolupar alguna de les seves activitats. Gestió Privada. Costos Estimats: Adequació de les instal·lacions entre 503.000€ i 654.000 € i Manteniment entre 59.700 € i 80.700 €/any.

Opció C: Centre de dia + Casal de la Gent Gran + Espai multifuncional al Camp de futbol

La proposta presentada es divideix en: Centre de dia a l’edifici de les antigues escoles amb serveis de caràcter bàsic per a la gent gran. Casal de la Gent Gran, ús compartit amb el Centre de dia a l’edifici de les antigues escoles en substitució de l’actual local de la gent gran, que ha quedat petit per donar els serveis òptims als socis de l’Associació de la Gent Gran.

Camp de futbol: remodelació del camp de futbol mantenint el terra de sauló (substitució de les porteries de futbol per unes noves, eliminació de la barana perimetral de ferro i repintat de les parets). Es concep com un espai multifuncional per a diferents activitats: tir a l’arc, petanca, Trinxacames, TrinXatló, espectacle eqüestre o futbol esporàdic, entre altres.

Continuarà fent la funció d’aparcament puntual de vehicles en esdeveniments multitudinaris. Es planteja la construcció d’un nou accés adaptat per a esdeveniments públics amb gran afluència de públic per l’avinguda Can Galvany. Magatzem municipal: Conversió de l’estructura inacabada en magatzem municipal. L’acció és subvencionada per la Diputació de Barcelona (60.000€).

Gestió Pública. Costos Estimats: Adequació de les instal·lacions entre 235.000€ i 285.000€. Manteniment: 32.975€/any.

Opció D: Espai polivalent: Casal de Joves, sala d’entitats, gimnàs low cost i reforma del camp de futbol amb gespa artificial

La proposta presentada es divideix en: Casal de joves amb classes (música, llengües estrangeres, ball, programes d’informàtica avançada). Aprofitar els exteriors per crear més activitats juvenils (festes, activitats d’aigua, jocs). Gimnàs low cost: possibilitat d’una nova entrada per mantenir la independència amb el Casal de joves.

Sala d’entitats: convertir la sala de menjador en sala d’entitats amb una paret movible per dividir l’espai en dues o tres parts. reforma del camp de futbol en diferents fases. A la primera, construcció d’un lateral (meitat del camp) amb gespa artificial per a la pràctica del futbol 7.

Gestió Pública. Costos Estimats: Adequació de les instal·lacions. Opció mantenint l’estructura de l’edifici amb escala central entre 585.600 i 735.600 €. Cost de la maquinària esportiva: 6.000€/màquina. Manteniment entre 52.000 i 73.000€/any.

Share