Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Mitja Marató de Montornès ofereix entrenaments preparatoris per a totes les dones del municipi

L'edició d'enguany es farà coincidir amb el 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.

El Club Esportiu Montornès d'Atletisme ofereix sessions d’entrenament a totes les dones del municipi que s’apuntin a la cursa dels 6 quilòmetres, coincidint amb la Mitja Marató d'Atletisme. L'edició 2015 d'aquest esdeveniment esportiu es farà coincidir amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora del 8 de març.

Fonts municipals han explicat que la regidoria de Polítiques d’Igualtat i el Club Esportiu Montornès Atletisme ha arribat a un acord per tal que la Mitja Marató Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca del mes de març coincideixi amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora i ofereixi a la dones del poble les màximes facilitats per participar-hi.

És per això que les dones que s’apuntin a la cursa dels 6 km que es disputa juntament amb la Mitja, rebran sessions d’entrenament a les pistes d’atletisme. Les sessions ja han començat aquest desembre i es perllongaran fins al 28 de febrer. Es porten a terme dos cops per setmana: els dimecres a les 18.30 h i els dissabtes, a les 10.30 h.El preu de l’activitat (que inclou la inscripció, els entrenaments i una samarreta per al dia de la cursa) és de 19 euros. Els fulls d'inscripció es poden recollir i retornar degudament emplenats, juntament amb el rebut de pagament de l'activitat, al Casal de Cultura, a l’Oficina del Barri i a l’OAC de l’Ajuntament de Montornès. Les inscripcions es podran formalitzar fins al 21 de gener.

Fotografia: Ajuntament de Montornès

Share