Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Aquest dissabte s'inaugurarà el nou Casal de Joves de Cal Jardiner a Parets del Vallès

L'equip de govern ha dissenyat l'equipament com un nou espai de referència i punt de trobada dels joves.

El pròxim dissabte, 14 de febrer, a les 12 h, tindrà lloc la inauguració del nou Casal de joves Cal Jardiner. Durant tota la jornada s’han programat tot un seguit d'activitats amb la participació d'algunes entitats juvenils de Parets. A partir de les 13 h, es farà un taller de màscares de carnestoltes a càrrec d’Apre, una exhibició de patinatge a la pista poliesportiva, a càrrec del Club Patí Parets, una exhibició de grafits amb Orden, Fenix, Eterno i Vida, i l’actuació de la dj Music in my Soul, a càrrec de Las Haches del Valle.

A partir de les 17 h, hi haurà una sessió de jocs a la pista poliesportiva, a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, jocs de taula interactius, a càrrec de l’Associació WarGhoul Club de Rol, xocolatada i, a les 20 h, concert a càrrec de Juan SNK (DESKARTE), Cenetaph Band, The Downtown Beggars i Dj Sweet.

El Govern de Parets ha projectat Cal Jardiner com un nou espai de referència i punt de trobada dels joves per tal d’aglutinar l’oferta d’oci per als joves, on es treballaran àmbits diversos, com ara l’educació, les habilitats relacionals, els hàbits culturals i de salut, l’ocupació, el lleure responsable i alternatiu, la prevenció de les conductes de risc, temes de gènere i participació.

Aquest programa es desenvoluparà a partir d’activitats com el teatre, l’expressió corporal, les noves tecnologies, la fotografia o el joc.

L’equipament compta amb bucs d’assaig, l’Espai jove, el punt d’Informació Juvenil ‘Apunt’, un Servei d’assessorament i orientació sociolaboral, aula d’estudi permanent i cursos de formació, entre molts d’altres serveis.

Share