Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Judith Seguer, Mireia Toledo i Marina Sánchez, guanyadores dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica de Montornès

Totes tres han vist incrementada la seva qualificació acadèmica inicial amb un punt extra per criteris econòmics.

Aquest dimecres s’han lliurat els Premis a l’Excel·lència Acadèmica de Montornès que enguany han arribat a la cinquena edició. Un any més, el potencial acadèmic de les estudiants del poble ha prevalgut i és que després de 5 edicions, 12 noies i 2 nois han aconseguit els guardons.

Judith Seguer, que havia estat alumna de l’Institut Vilanova del Vallès, ha rebut el premi a la millor nota de batxillerat, dotat amb 500 euros, amb una qualificació de 9.29. Mireia Toledo, exalumna de l’Institut Vinyes Velles, ha obtingut el premi a la millor nota d’accés a la universitat, també dotat amb 500 euros, amb un nota de 7.8.

Marina Sánchez, graduada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha rebut un premi de 1000 euros per la millor nota a l’acabament d’un curs universitari amb un 8,37.

Totes tres han vist incrementada la seva qualificació acadèmica inicial amb un punt extra per criteris econòmics, es tracta d'un barem de renda familiar que es té en compte a l’hora d’atorgar els guardons que atorga l'Ajuntament i que corresponen al curs 2013-14.


Judith Seguer tenia la puntuació més alta en les modalitats de millor nota de batxillerat i millor nota d’accés a la universitat, però des de la darrera convocatòria les bases del concurs impedeixen concentrar més d’un premi en una mateixa persona.

El tribunal que atorga els Premis a l’Excel·lència Acadèmica està format pels directors dels instituts de secundària, la directora d’una de les escoles del municipi, la tècnica d’educació i l’alcalde, José Antonio Montero, que també és el regidor d’Educació.

Fotografies: Ajuntament de Montornès

Share