Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Les JERC del Vallès aproven una resolució en defensa de la protecció de l'espai natural de Gallecs

La branca juvenil d'ERC denuncia la connivència de diversos ajuntaments de la zona per instal·lar indústries a l'espai rural de Gallecs.

Les JERC han aprovat, per unanimitat, en el seu Consell Nacional una resolució en defensa de Gallecs on mostren el seu suport a la Plataforma per a la Defensa de Gallecs. En un comunicat de premsa les branca jove d'ERC assenyala que "l'espai natural de Gallecs és amenaçat contínuament per la pressió urbanística i industrial dels municipis als quals pertany i les infraestructures proposades per part de la Generalitat de Catalunya".

Dins de la campanya, les joventuts han contribuït amb una primera acció, la de col•locar cartells de "En venda" a les diferents entrades de l'espai de Gallecs "senyalant el fet que l'Incasòl, propietari de terrenys, els ha posat a la venda per a construir-hi polígons industrials en territori dels municipis de Santa Perpètua de Mogoda i Montcada i Reixac, que hi han donat el vist-i-plau".

Les JERC han volgut fer pal·lès el seu suport absolut a Gallecs i a la Plataforma en Defensa d'aquest espai rural.

Share