Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’arranjament del Camí Vell entre Montmeló i Parets s’iniciarà la darrera setmana de febrer

L’obra es finançarà amb un ajut de la Diputació de 70.000 euros i la resta l’assumiran a parts iguals ambdós ajuntaments.

Les obres per millorar la seguretat del Camí Vell, que connecta Parets i Montmeló per sota de les autopistes AP-7 i C-33, començaran la propera setmana. L'obra s'ha adjudicat per un import de 104.264 euros a l'empresa Barnasfalt, que preveu fer-la en un mes i mig.

L'empresa ha quantificat el cost de l'obra en 104.264 euros, una xifra un 30%  inferior al pressupost licitat. L’obra es finançarà amb un ajut de la Diputació de 70.000 euros i la resta l’assumiran a parts iguals ambdós ajuntaments. El temps previst d’execució de l’obra és d’un mes i mig.

El camí Vell és el perllongament del carrer Timbaler del Bruc de Montmeló que connecta amb la zona industrial de Parets i el passeig Fluvial a la llera del riu Tenes i és una via molt usada pels veïns com a drecera tant a peu com en vehicle i pels ciclistes.

Així, l’objectiu principal de l’obra és millorar-ne la seguretat. Segons informa l'Ajuntament de Montmeló, s’habilitarà una vorera rústica de 2,5 metres d’amplada des de la rotonda de la intersecció del carrer Timbaler del Bruc amb l’avinguda Mil·lenari fins al punts del camí on ja existeix vorera, gairebé uns 400 metres. També es reforçarà l’enllumenat i es col·locaran reductors de velocitat a l’entrada i sortida del pont.

Share