Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Sor Lucía Caram visitarà aquest dijous Montmeló per la campanya 'Tots contra la pobresa infantil'

La xerrada, organitzada per la Penya Blaugrana, tindrà lloc dijous 26 de febrer, a les 19.30 hores, a la Sala de la Concòrdia.

La que va ser pregonera de luxe de la Festa Major de Montmeló de l'any passat, Sor Lucía Caram, que ja va entusiasmar a tots els presents per la seva energia i el seu discurs directe, tornarà per tercera vegada a Montmeló. En aquesta ocasió ho farà convidada per la Penya Blaugrana de Montmeló, amb motiu de la campanya "Tots contra la pobresa infantil".

Lucía Caram parlarà sobre aquesta problemàtica social com a representant de la fundació Rosa Oriol de Manresa, que és l'organització que va posar en marxa aquesta campanya que ara s'ha estès a tot el territori català. La xerrada tindrà lloc el pròxim dijos 26 de febrer de 2015, a les 19,30 hores, a la Sala de la Concòrdia de Montmeló.

Una de les maneres de col·laborar amb aquesta campanya solidària és a través de la compra del llibre "El teu estalvies, guanyem tots!" de la Fundació Rosa Oriol, que ha comptat amb la col·laboració del doctor Jordi Forés i la Fundació Alicia, amb pròleg de Lucia Caram. El llibre, editat per Plataforma Editorial, inclou un decàleg dels hàbits saludables, de l'exercici físic i per estalviar menjant bé.

Plataforma Editorial cedirà el 4 % de les vendes netes d'aquest llibre a la Fundació Rosa Oriol, una quantitat que se suma als drets d'autor que donen els autors a la mateixa Fundació.

Un de cada quatre nens espanyols viu en condicions de pobresa i exclusió social, amb la qual cosa Espanya és el segon país amb un índex de pobresa infantil més elevat de la Unió Europea per darrere de Romania, segons dades de les oenagés.

Sor Lucía Caram ha posat èmfasi en la importància de mobilitzar-se contra la pobresa infantil "que és crucial perquè tant els nens com les nenes del nostre país puguin viure i créixer amb dignitat".

Share