Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Avancen a bon ritme les obres de construcció de la passarel·la sobre el riu Mogent de Montornès

La passarel·la tindrà una longitud de 47,65 m i una amplada de 3 m i permetrà la circulació de vianants i bicicletes.

Les obres de construcció de la passarel·la que enllaçarà Montornès Nord i Montornès Centre per sobre del riu Mogent avancen a bon ritme. Aquesta actuació servirà per posar punt final a una barrera històrica que separava i allunyava els dos nuclis de la població.

L’UTE Excavaciones y Construcciones Benjumea SA-Sistemas y Montajes Industriales SA és l’encarregada de tirar endavant el projecte adjudicat per un import de 466.343 €. L’acció està inclosa en el Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord i compta amb el cofinançament de la Generalitat a través de la Llei de barris.

També s’hi destinaran 153.432,28 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC 2008-2012) i 80.000 euros aconseguits a través de les Meses de Concertació per al període 2012-2015 de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació.

Fonts municipals han explicat que la passarel·la tindrà una longitud de 47,65 metres i una amplada de 3 metres i permetrà la circulació de vianants i bicicletes. L’estructura serà d’acer i estarà formada per dues bigues longitudinals recolzades a banda i banda.

L’accés a la passarel·la es farà a través de rampes i la il·luminació serà amb tecnologia led i estarà integrada en l’estructura. En el cas del marge esquerre del riu (a la part de la plana de can Vilaró), el pendent es divideix en tres trams per salvar el desnivell existent.

Complementant la construcció de la passera i les rampes d’accés, es durà a terme el condicionament del camí que recorre el marge esquerre del riu. S’hi habilitaran punts de llum i s’actuarà per fer-lo més agradable al passeig.

Al marge dret, per la banda de Montornès Nord, es planifica, amb la participació del veïnat, un model que permeti unificar l’accés al carrer de la Llibertat, com a eix central del barri des de la plaça de la Pèrgola.

Fotografies: Ajuntament de Montornès

Share