Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Montmeló posa en marxa, al seu lloc web, el portal de la transparència

Aquest nou lloc a la pàgina web suposa l'obertura dels assumptes del govern perquè la ciutadania pugui prendre part de les decisions que li afecten.

Aprofitant les potencialitats de la nova Web municipal, l'Ajuntament de Montmeló ha posat en marxa el nou Portal de la Transparència que ha començant amb la publicació dels indicadors del Mapa InfoParticipa de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest portal, en l'àmbit de la administració pública, suposa l'obertura dels assumptes del govern perquè la ciutadania pugui prendre part de les decisions que li afecten.

Segons fonts del consistori, aquest nou portal servirà per "tornar-li al ciutadà part del poder que diposita en l'administració, perquè participi i col·labori en la construcció dels afers públics".

La posada en marxa d'aquest nou canal de comunicació ha de servir -segons explica- per arribar al màxim de processos interns del govern sempre garantint la protecció de les dades personals.

El Govern Local recorda que des de novembre de 2014, el Ple Municipal s'enregistra en vídeo, permetent per a la seva visualització en diferit i, durant el 2015, es preveu que durant l'any actual, es pugui emetre en directe a través d'Internet.

Share