Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Les obres de millora del polígon industrial del Pedregar, de Montmeló, començaran dilluns que ve

Les obres de millora del polígon industrial del Pedregar, de Montmeló, permetran corregir les mancances en serveis i infraestructures.

Arran d'assumir la construcció del dipòsit del Turó de la Bandera per part d’Aigües Ter Llobregat, l’Ajuntament de Montmeló va sol·licitar el canvi de destí de la subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya assignada a aquell projecte, per a dur a terme les obres de reforma i millora del polígon industrial del Pedregar.

Un cop finalitzat el tràmit administratiu, el pròxim dilluns 9 de març s'iniciaran les obres de millora al polígon industrial El Pedregar que tenen un termini d'execució aproximat de 5 mesos.  Per tal de minimitzar les interferències de les obres en el  funcionament del polígon industrial, l'Ajuntament ha anunciat que es prendran totes les mesures dirigides tant a vianants com a vehicles.
 
La reforma del servei d’aigua potable -actualment amb nombroses avaries de les canonades de fibrociment-, la implantació d’una infraestructura per donar servei de fibra òptica, l’adequació de guals i voreres malmeses i una millora en l’accessibilitat general, són les principals actuacions que es duran a terme.

El pla de millora ha estat redactat pels tècnics de l’Àrea de Territori, Habitatge i Sostenibilitat de l’Ajuntament i s’ha licitat per un import de 1.000.847 €. L’obra es finança amb la subvenció del PUOSC per valor de 600.508 € i amb la liquidació de la resta, 400.339 €, a través de contribucions especials que aniran a càrrec dels industrials de la zona.

Share