Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Llagosta decreta tres dies de dol per la mort d'una veïna a l'accident aeri de França

Asmae Ouahhoud el Allaoui, de 23 anys i nacionalitat espanyola, es traslladava a viure a Düsseldorf (Alemanya) amb la seva parella.

L'alcalde de la Llagosta, Alberto López, ha decretat aquesta tarda tres dies de dol oficial i que les banderes onegin a mig pal als edificis públics després de confirmar que entre les víctimes de l'accident aeri ocorregut aquest matí als Alps francesos hi ha una veïna de la Llagosta.

Fonts municipals han informat que la víctima, Asmae Ouahhoud el Allaoui, de 23 anys i nacionalitat espanyola, es traslladava a viure a Düsseldorf (Alemanya) amb la seva parella, que també ha mort a l'accident, després d'haver-se casat aquest dissabte.

Alberto López ha expressat el seu condol a la família de la víctima en nom del conjunt de la Corporació municipal. A l'accident han perdut la vida 150 persones.

L'alcalde també ha fet extensiu el condol a la família de Bartolomé Goñalons, expresident del Casal d'Avis de la Llagosta, després de confirmar-se que un dels seus fills, resident a Badalona, ha mort al mateix accident aeri.

Share