Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Montornès assumirà la construcció del nou edifici de l'escola Palau d'Ametlla

El consistori arriba a un acord amb la Generalitat que inclou també millores a la resta d'escoles de primària del municipi.

L'Ajuntament de Montornès i la Generalitat han arribat a un acord per engegar el projecte de construcció del nou edifici de l’escola Palau d’Ametlla. Segons fonts municipals, el pressupost de 2015 inclou una partida econòmica que permetrà començar els treballs de redacció del projecte tècnic.

Ambdues parts han acordat que el Consistori assumirà la redacció del projecte i la construcció amb la supervisió de la Generalitat del nou edifici de l’Escola Palau d’Ametlla, a la zona de Can Parera.

El conveni entre ambdues administracions, que es presentarà a l'aprovació del Ple en la sessió de maig, inclou un segon acord relacionat amb el compromís de la Generalitat de dur a terme actuacions de millora en la resta d'escoles de primària del poble.

El pressupost  municipal de 2015 ja recull una dotació de 100.000 euros per cobrir les primeres despeses del nou centre de l'Escola Palau d'Ametlla.

En un comunicat, l'Ajuntament ha recordat que l'any passat ja van avançar en l’actuació del nou centre de primària i van acordar que la pista polivalent que s’està construint a tocar dels terrenys destinats a l’escola, s’incorporarà com a equipament esportiu del centre.

Anteriorment es van adequar els terrenys anivellant-los d’acord amb els criteris d’inundabilitat que marca l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

Share