Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Les obres de millora de la cruïlla de Vilanova del Vallès s'iniciaran el pròxim dimarts

Els treballs, executats per l'empresa AMSA, està previst que tinguin una durada de set mesos.

Les obres de construcció de la nova rotonda a la cruïlla entre les carreteres BP-5002 (de Granollers al Masnou) i la BV-5001 (de Sant Adrià del Besòs a la Roca del Vallès) començaran el pròxim dimarts 7 d’abril, just després de les festes de Setmana Santa, i està previst que durin 7 mesos.

Fonts de l'Ajuntament han explicat que l'inici d'aquests treballs comportaran algunes molèsties als veïns i conductors. No obstant, per tal de minimitzar l’impacte i la repercussió dels treballs sobre el trànsit de la cruïlla, s’ha organitzat les tasques.

Durant els mesos d’abril, maig i juny (primers 3 mesos d’obra) no es preveu cap canvi en la circulació de vehicles per la cruïlla, que continuarà regulada pels semàfors.

Al juliol i a l'agost està previst que la circulació ja sigui circular al voltant d’una zona central en obres i s’haurà eliminat la regulació semafòrica.

A partir de setembre i fins al final de l’obra, es circularà al voltant de la rotonda central ja configurada, i s’anirà ampliant l’amplada lliure disponible per al pas de vehicles.

Les obres de millora de la cruïlla històrica del poble, tenen un pressupost de 635.023,85€, dels quals, 52.600,96 són aportats per l’Ajuntament de Vilanova del Vallès i seran executades per l’empresa AMSA, especialitzada en aquest tipus d’obres viàries.

La Diputació de Barcelona es responsabilitzarà de la Direcció Tècnica de l’Obra i els Tècnics Municipals en faran la seva supervisió.

Share