Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Parets licita les obres de la segona fase de l'avinguda Espanya en ple període preelectoral

Una campanya, a través del portal change.org, recull signatures per poder aparcar en aquesta via que travessa tot l'Eixample.

L'Ajuntament de Parets ha convocat la licitació de les obres de la segona fase de l'avinguda Espanya de Parets. Fins al 23 d'abril les empreses interessades poden presentar les seves ofertes a l'OAC. El concurs s'ha convocat en ple període preelectoral i quan falten menys de dos mesos per les eleccions municipals del 24 de maig.

De fet, la convocatòria de la segona fase de l'avinguda Espanya correspon al tram de carrers comprès entre Alfons XIII i Josep Molins i el pressupost de la licitació és de 367.414 euros + IVA.

De moment, l'empresa Construccions Jordi Riera ja fa mesos que està executant els treballs de la primera fase (entre Pau Casals i Butjosa) per un import de 343.433 euros + IVA.

La licitació de la segona fase de les obres ha coincidit amb la posada en marxa, a través de la plataforma change.org, d'una campanya que reclama que es mantingui l'aparcament gratuït en aquesta via després que acabi la remodelació.

Nombrosos veïns de la zona s'han queixat que la transformació d'aquesta avinguda ja no es podrà estacionar en aquest carrer.

Una inversió de més d'un milió d'euros

Les obres de l'avinguda Espanya, en 3 fases diferents, tindran un cost superior al milió d'euros. El projecte redactat per l'empresa Forgas Arquitectes contemplava l'execució dels treballs en tres trams diferents: un primer entre els carrers Pau Casals i Butjosa, un segon entre Alfons XIII i Josep Molins i un tercer entre Butjosa i Alfons XIII.

El Govern de PSC i PPC ha fet coincidir les obres de l'avinguda Espanya amb el reasfaltat de diversos aparcaments com ara els del Camp de les Peces i el Pavelló d'Esports.

Aquest últim, executat per l'empresa local Barnasfalt, ha suposat una inversió de 221.005 euros + iva.

Share