Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El web de l'Ajuntament de Montmeló obté un 97% en el nivell de compliments de transparència informativa

El nou Portal de Transparència permet, des del novembre passat, la visualització en diferit dels plenaris municipals.

Aprofitant les potencialitats de la nova pàgina web de l'Ajuntament de Montmeló, s'ha posat en marxa el nou Portal de Transparència que ha arrencat amb la publicació dels indicadors del Mapa InfoParticipa de la Universitat Autònoma de Barcelona. El nou portal de transparència, en l'àmbit de la administració pública, suposa l'obertura dels assumptes del govern perquè la ciutadania pugui prendre part de les decisions que li afecten.

Segons explica el Govern Local "la transparència ha d'arribar al màxim de processos interns del govern sempre garantint la protecció de les dades personals. L'apertura de dades públiques del govern, en format reutilitzable, permet analitzar i avaluar la gestió de l'administració".

Com a novetat, des del novembre passat, el Ple Municipal s'enregistra en vídeo, permetent per a la seva visualització en diferit i, durant aquest 2015, es preveu que es pugui emetre en directe a través d'Internet.

La Universitat Autònoma de Barcelona realitza una avaluació de 41 indicadors que s'han de complir per obtenir el màxim nivell de transparència informativa. A dia d'avui, el web municipal de Montmeló es trobaria ja en un 97% de compliment, uns valors que es poden consultar al mapa InfoParticipa de la UAB.

Share