Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Plataforma en Defensa de Gallecs convoca una manifestació festiva i reivindicativa per aquest diumenge

Les marxes s'iniciaran a les 9 del matí a les places de Mollet, Parets, Lliçà de Vall, Palau i Santa Perpètua.

La Plataforma en Defensa de Gallecs ha convocat una manifestació festiva i reivindicativa per al pròxim diumenge 19 Abril per mostrar el seu rebuig al projecte de construcció d'una nau industrial a l'espai de Can Banús. Per això ha convocat a tota la ciutadania de les poblacions que configuren l'Espai Natural de Gallecs.

Les diverses marxes es concentraran a les 9 del matí a les places de la Vila de Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Lliça de Vall, Palau-solità i Plegamans i Santa Perpètua de la Mogoda.

Les marxes es faran a peu i en bicicleta de forma festiva per acabar confluint a l'església de Gallecs on es faran tot una sèrie d'actes populars on participaran diverses entitats culturals.

Així, el Moll de la Colla de Torrats, timbals i grallers acompanyaran la marxa. Un cop ja a Gallecs s'aixecarà un castell, a càrrec de la colla de Castellers de Mollet, també actuarà Colla Gegantera amb músics i una parella ballarà el típic ball de gitanes vallesà. A més, el conegut cantant de cançó tradicional i popular Jaume Arnella, un dels històrics lluitadors per la defensa de  Gallecs cantarà el simbòlic cant de lluita el "Cant de Gallecs".

A l'escenari que es muntarà al bell mig d'espai natural un altre històric defensor de la causa de Gallecs, Lluís Ansó, Neus Ballús, la directora del llargmetratge inspirat en Gallecs, La Plaga i un nen i una nena de Gallecs, com a símbol del futur de Gallecs, llegiran el manifest "Gallecs no es Toca. 1978-2015".

La Plataforma de Defensa de Gallecs fa una crida a la participació de tothom en aquesta manifestació amb l'objectiu de preservar "aquest imprescindible pulmó verd que és l'emblemàtic espai agroforestal de gran patrimoni natural a la plana del Vallès: Gallecs".

Fotografia facebook PdG Parets

Share