Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament i l'Institut Català de la Salut projecten un nou edifici per al CAP de la Llagosta

L'ICS invertirà, de manera immediata, 90.000 euros en la millora de les actuals instal·lacions.

L'alcalde de la Llagosta, Alberto López, s'ha reunit aquest dilluns amb els representants de zona de l'Institut Català de la Salut (ICS) de la Generalitat de Catalunya "per posar fil a l'agulla" en el projecte de construcció d'un nou edifici per al Centre d'Assistència Primària (CAP).

Durant la trobada, López va traslladar als representants de l'ICS "les nombroses queixes que la ciutadania ha fet arribar a l'Ajuntament pel que fa al funcionament i les deficiències que pateix l'actual edifici del CAP".

Els representants de l'ICS van avançar que durant les properes setmanes s'invertiran prop de 90.000 euros en la millora de les actuals instal·lacions del CAP, com ara el sistema de climatització i la coberta de l'edifici (especialment les lluernes).

De moment, l'Institut Català de la Salut ha iniciat aquest dimecres al matí els treballs per substituir la maquinària de climatització per millorar la confortabilitat a totes les àrees del CAP.

Fonts municipals han explicat que els nous aparells que s’instal·laran seran més potents, silenciosos i eficients. Els treballs duraran aproximadament un mes.

L'Ajuntament i l'ICS també han acordat que tècnics de ambdues institucions comencin a treballar en el projecte de construcció d'un nou CAP per satisfer les necessitats que planteja la població.

Alberto López ha explicat que "davant la falta de sòl de propietat pública a la Llagosta, el nou CAP podria edificar-se probablement al costat d'on està ara l'ambulatori, a la zona del Parc Popular que toca amb el carrer de Vic".

Això comportaria, després de la construcció del nou edifici, alliberar l'espai que actualment ocupa el CAP perquè passés a formar part del Parc Popular de La Llagosta.

Share