Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Espai de Debat Educatiu de Montornès es presentarà aquest dissabte a la Sala Parroquial de Sant Sadurní

M. Jesús Comellas, liderarà aquest projecte que es començarà a desenvolupar amb trobades regulars a partir de setembre.

El pròxim dissabte 27 de juny, a les 11 del matí, tindrà lloc a la Sala Parroquial de Sant Sadurní (Camí Antic de Martorelles, 3) la presentació de l'Espai de Debat Educatiu (EDE), impulsat per l'Ajuntament de Montornès amb el suport de la Diputació de Barcelona. L'acte comptarà amb la presència de l’alcalde, José Antonio Montero i de la doctora en psicologia M. Jesús Comellas.

Comellas liderarà aquest projecte que es començarà a desenvolupar amb trobades regulars a partir del mes de setembre.

El programa educatiu proposa promoure el debat entre famílies i professionals, i compartir punts de vista, formes d’educar i possibles suggeriments sobre les respostes educatives que es donen quotidianament en el context escolar, social i familiar.

El nou espai de debat educatiu es obert a famílies, professionals, entitats i qualsevol persona interessada a reflexionar, compartir i debatre sobre els valors educatius.

La creació de l’EDE, juntament amb els cicles de xerrades per a famílies que s’han desenvolupat en els darrers mesos forma part del Projecte Educatiu de Montornès i reforça el treball de relació família-escola que s’està duent a terme.

Share