Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’Ajuntament de Montornès posa en marxa el primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics del municipi

Està prevista la ubicació d'altra presa de llum, per a vehicles elèctrics, a l’aparcament de la Zona Esportiva Municipal.

Aquest dimarts al matí, s'ha posat en marxa el punt de recàrrega per a vehicles elèctrics ubicat a l’aparcament de l’Ajuntament de Montornès, el primer que s'ha instal·lat al poble. La presa de llum podrà ser utilitzada per dos vehicles simultàniament i és compatible amb els dos formats d’endoll més freqüents (l’estàndard tipus 2 segons EN 62196-1 i el connector Schuko).

Fonts municipals han explicat que les persones que el vulguin utilitzar ho podran sol·licitar a l’Ajuntament, que els proporcionarà una tarja. Durant els primers mesos de funcionament el servei serà gratuït i les persones usuàries d’altres municipis que utilitzin targeta de recàrrega també en podran fer ús.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero  i de la regidora de Mobilitat, M. Rosa Vinyallonga, que han presenciat una demostració de funcionament del punt amb vehicles elèctrics aportats per les marques Nissan i Renault.

La ubicació i característiques del punt responen al Pla d’Infraestructures Urbanes per al Vehicle Elèctric, elaborat per la Diputació de Barcelona a petició de l’Ajuntament de Montornès.

Aquest pla també preveu la ubicació d’una altra presa de llum per a vehicles elèctrics a l’aparcament de la Zona Esportiva Municipal.

A més, l'Ajuntament incorporarà properament un vehicle elèctric a la seva flota de vehicles destinats als Serveis Municipals.

Share