Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El projecte d'urbanització de Can Sunyer es reprendrà en els propers dies després d'adjudicar el soterrament de la línia elèctrica

La primera fase preveu la remodelació de quatre carrers en un termini de vuit mesos i amb un cost de 996.941,66€.

El projecte d’intervenció integral del barri de Can Sunyer de Martorelles s’iniciarà en les properes setmanes després d’una aturada a l’inici a causa de l’adjudicació dels treballs de soterrament de la línia elèctrica de la primera fase de l’obra. En un principi, l’empresa adjudicatària de l’obra, GICSA, havia d’iniciar els treballs d’arranjament de carrers però es van aturar perquè no estava adjudicat encara el soterrament a una altra empresa especialitzada en aquests treballs.

Finalment l'adjudicació va ser aprovada a la Junta de Govern del passat dimarts 14 de juliol i a partir dels propers dies es començarà a soterrar la xarxa elèctrica dels quatre carrers que contempla la primera fase del projecte d’intervenció integral del barri.

Es preveu que aquest soterrament es realitzi en el mateix termini que la primera fase de la reurbanització, és a dir en vuit mesos. Un cop soterrada la xarxa elèctrica, l’empresa adjudicatària del projecte treballarà en paral·lel amb l’encarregada de fer el soterrament. Una de les primeres línies d’actuació serà l’arranjament de les voreres i també de la calçada.

El projecte contempla les millores de les condicions de mobilitat per als vianants, la renovació completa de la xarxa de subministrament d’aigua i d’enllumenat públic, el soterrament i millora dels serveis en general (aigua, llum i gas) i la renovació del paviments i senyalitzacions, amb les conseqüents millores socials que amb aquestes actuacions es preveuen.

Aquesta primera fase de reurbanització del barri està previst que tingui una durada de vuit mesos i un cost de 996.941,66€.

Share