Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Telefònica es compromet a ampliar fins al 100% la cobertura de fibra òptica a Martorelles

L'alcalde, Marc Candela, i el regidor de TIC, Gerard Magrinyà, es reuneixen amb la cúpula directiva de la companyia a Catalunya.

Aquest dijous 30 de juliol l’alcalde de Martorelles, Marc Candela; el regidor de Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), Gerard Magrinyà; i el tècnic municipal de les TIC, Santi Gallardo van reunir-se a l’edifici Telefònica de Diagonal 0 amb el Conseller de Telefònica a Catalunya, Ramon Salabert, el cap de Relacions Institucionals, Fèlix Les; el gestor comercial, Joel Lumbreras; i el responsable de desplegament, José Antonio Arcas.

Entre els temes tractats a la trobada hi havia la situació de la fibra òptica al municipi, la coordinació de l'obra d'urbanització de Can Sunyer, el polígon industrial, la xarxa mòbil 4G i el projecte energiètica, entre d'altres.

Telefònica va constatar que té el 73% de Martorelles amb cobertura de fibra òptica, 1.527 unitats immobiliàries (habitatges + locals), i que treballarà en els propers mesos per arribar al 100% de la població.

A la reunió es va aconseguir afegir la instal·lació de fibra òptica en la modalitat “Pime” al polígon industrial, aconseguint així una major competitivitat del mateix degut a la ja existència d’Adamo com a operador de fibra i els productes d’alt valor que ja té Telefònica per a les grans companyies.

Aquest és un fet destacable degut a la no inversió en polígons que estratègicament havia determinat aquesta operadora.

D’altra banda, s’ha aconseguit també la implantació, en breu, de l’accés mòbil de quarta generació a tota la població i s'han iniciat els contactes per a la coordinació del soterrament de línies al barri de Can Sunyer.

També s’han traçat algunes vies de col·laboració per avançar amb el projecte energètica impulsat per l’Ajuntament de Martorelles sobre l’eficiència energètica.

Share