Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Assemblea Popular de Mollet convoca per aquest dimecres una concentració de suport als refugiats sirians

L'entitat demana a tots els assistents que portin una espelma en senyal de solidaritat i de crida per la pau.

Davant l’arribada de desenes de milers de persones refugiades a Europa, davant la ineficàcia dels governs europeus per donar-hi resposta, i davant les iniciatives que han sorgit des de la societat civil i alguns ajuntaments del país, l’Assemblea Popular de Mollet convoca per aquest dimecres 9 de setembre, a les 20 hores, una concentració davant de l'Ajuntament de Mollet per donar suport als refugiats sirians.

Alhora l'AP Mollet vol expressar la seva solidaritat "amb les persones refugiades i el dol per les que han perdut la vida fugint de la guerra i la barbàrie". Per això es demana a tots els/les assistents que portin una espelma en senyal de solidaritat i crida per la pau.

L'entitat proposa iniciar el desenvolupament d’un espai ciutadà organitzat entorn l’acollida de persones refugiades, en cooperació amb les institucions. També demana a l'Ajuntament que la ciutat de Mollet es converteixi en una ciutat-refugi, que faciliti la creació d'una taula de treball participativa i ciutadana, que desenvolupi un cens de llars que vulguin acollir persones refugiades.

L'Assemblea Popular exigeix al govern espanyol i a la Unió Europea que augmentin el nombre de persones refugiades acollides fins al punt que sigui necessari per garantir els drets humans de tothom davant d’aquesta crisi humanitària i denuncia la complicitat dels nostres governs, de l’OTAN i de les grans corporacions econòmiques amb la guerra que s’està patint a Síria i Líbia.

Segons la mateixa entitat "l’objectiu no només ha de ser garantir els drets de les persones refugiades, sinó aconseguir que no hi hagi mai més persones refugiades".

Share