Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Govern Català licita les obres de millora de la connexió de la C-17 amb les autopistes C-33 i AP-7 a Parets

Les obres, amb una inversió prevista d’un milió d'euros, s’adjudicaran a la tardor i tenen un termini estimat d’execució de quatre mesos.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert la licitació, per un import d’un milió d’euros, de les obres de millora a la carretera C-17 a Parets. Aquesta actuació consisteix en la formació d’un ramal de connexió de dos carrils a la C-17, un pels vehicles que provenen de l’AP-7 i l’altre pels de la C-33. Actualment aquest ramal és d’un sol carril i això provoca problemes de congestió sobretot a les hores punta. 

El nou ramal de connexió estarà format per 2 carrils de 3,5 metres d’amplada, un voral exterior de 2,5 metres i un voral interior d’1 metre.

En el tram de la C-17, on ja hi ha tres carrils existents, es formarà una falca d’amplada variable (de 3,5 a 0 metres) i un voral interior d’1,5 metres.

Les obres inclouen també unes pantalles acústiques d’uns 300 metres de longitud per protegir la Torre dels Cellers.

L’actuació també contempla la reposició de l’enllumenat existent, la millora del drenatge i la senyalització vertical i horitzontal.

A més, es preveu la revegetació dels talussos i la desviació dels diferents serveis elèctrics i de telecomunicació, elements que tenen una important repercussió en el cost total de l’obra.
 
Les obres licitades ara, per un pressupost de gairebé un milió d'euros, es preveu que siguin adjudicades durant aquesta tardor i s’iniciïn a finals d’any o principis de 2016. El termini estimat d’execució és de quatre mesos.

Share