Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de La Llagosta reforça la seguretat a l'entrada i sortida de l'alumnat de l'escola Joan Maragall

La participació de les agents cíviques ha estat un projecte que s'ha treballat conjuntament des de les regidories d'Educació i Recursos Humans.

L'Ajuntament de la Llagosta ha incrementat, coincidint amb l'inici del nou curs 2015-16, la seguretat a l'hora d'entrada i sortida de l'alumnat de l'escola Joan Maragall amb la presència de les dues agents cíviques municipals, que controlen el pas de vehicles pel passeig del Pintor Sert i s'encarreguen de minimitzar el risc d'accidents.

La participació de les agents cíviques ha estat un projecte que s'ha treballat conjuntament des de les regidories d'Educació i Recursos Humans.

"Aquesta mesura era prioritària i s'hi ha treballat des del primer dia per solucionar-ho", ha assenyalat la regidora d'Educació, Mireia Egea.

Segons Egea "Calia solucionar la diferència de tractament que rebia l'alumnat del Joan Maragall a les hores d'entrar i sortir de l'escola. És una mesura que crèiem urgent de solucionar. De moment, aquesta és la fórmula que hem trobat que s'equipara al tractament igualitari que volem que rebi tothom a la Llagosta".

De la seva banda, la regidora de Recursos Humans, Concepción Jiménez, ha explicat que "s'han hagut de reajustar els horaris de les agents cíviques, a les quals volem agrair la seva predisposició a col·laborar per reforçar la seguretat a la porta d'aquest col·legi".

La mesura s'ha posat en marxa coincidint amb l'inici del nou curs escolar 2015-16 a La Llagosta. En total són 2.204 estudiants els que s'han matriculat als diferents centres educatius del municipi.

Share