Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament Martorelles signa un conveni amb SOM ENERGIA per l'eradicació de la pobresa energètica

El consistori baixvallesà és el primer de Catalunya i de l'Estat en signar aquest tipus d’acord.

L’Ajuntament de Martorelles ha  signat un conveni amb la cooperativa energètica SOM ENERGIA per a lluitar davant la pobresa energètica. Amb aquesta iniciativa, quan una persona o família en una situació econòmica difícil no pugui fer front als rebuts energètics i la companyia li talli la línia elèctrica, SOM ENERGIA es farà càrrec del seu subministrament elèctric amb el compromís de no patir més talls.

L’Ajuntament, per la seva part, es farà càrrec dels rebuts no pagats i els repercutirà després a la persona/família afectada quan aquesta pugui fer front al pagament.

Alhora, SOM ENERGIA i l'Ajuntament duran a terme diferents accions al domicili d’aquestes persones o famílies per tal de reduir el seu consum elèctric.

D’aquesta manera, Martorelles aconseguirà que cap persona/família del municipi quedi sense subministrament elèctric, sobretot els mesos d’hivern que és quan més consum es produeix.

El consistori martorellesenc és el primer de tota Catalunya i de l’Estat espanyol en signar aquest tipus d’acord amb una empresa comercialitzadora d’energia.

Share