Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de La Llagosta col·labora amb la campanya solidària 'Catalunya amb els refugiats'

La Junta de Govern aprovarà el pròxim dijous una aportació econòmica de 2.000 euros per a la campanya d'emergència.

L'Ajuntament de la Llagosta se suma aquesta setmana a la campanya solidària Catalunya amb els refugiats, davant arribada de l'hivern a les fronteres de Sèrbia, Croàcia i Eslovènia on milers de persones es veuen atrapades després de fugir de la guerra. La campanya pretén recollir roba i equipament per protegir-se del fred.

Amb aquest objectiu, l'Ajuntament de la Llagosta ha posat a disposició de la ciutadania un espai al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí perquè puguin fer donació de roba d'abric i material per als refugiats. El termini per fer qualsevol aportació finalitza el pròxim divendres 6 de novembre a la tarda.

Segons informa l'Ajuntament, la organització de la campanya, que està formada per una desena d'entitats solidàries de Catalunya, demanen tendes de campanya, sacs de dormir, mantes, anoracs infantils, anoracs per a persones adultes i botes d'hivern per a petits i grans.

Preferiblement, tot aquest material pot ser nou o seminou, net i en bones condicions.

D'altra banda, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Llagosta té previst aprovar el pròxim dijous 5 de novembre un ajut econòmic de 2000 euros per a la campanya d'emergència del Fons Català de cooperació al desenvolupament que seran destinats a pal·liar els patiments dels refugiats.

Share