Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El barri de Lourdes de Mollet tindrà connexió directa amb bus fins l’Hospital de Mollet

La Generalitat ha atès les reclamacions fetes per l'Ajuntament i hi haurà 10 parades d'anada i 10 de tornada.

A partir del febrer de 2016 està previst que el bus de la línia Parets – Mollet – Santa Perpètua de Mogoda faci parada al Passeig de Ronda, connectant el barri de Lourdes amb l’Hospital de Mollet i incrementi les connexions d’aquest barri amb el centre de la ciutat. D’aquesta manera la Generalitat atén les reclamacions fetes per l’Ajuntament de Mollet per tal que els veïns del barri que limita amb Parets tinguessin una major cobertura.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha accedit a atendre la demanda feta per l’Ajuntament de Mollet i finalment modificarà la línia que enllaça  Parets, Mollet (Hospital) i Santa Perpètua parant  al barri de Lourdes.

A partir del febrer de 2016, el bus interurbà d’aquesta línia, la 345, farà 10 parades d’anada i 10 parades de tornada a Lourdes des de les 7.45 fins a les 18.25 h.

La Generalitat també ha acceptat l’altra reclamació: que s’incrementin les freqüències de pas en la franja horària d’entre les 12.45 i les 15.45 h que quedava descoberta. 

Amb aquest increment del servei, el barri de Lourdes estarà connectat amb el centre de Mollet a través de quatre línies interurbanes i pel bus urbà. En tots els casos els busos es podran agafar amb la targeta urbana de Mollet o amb els títols de transport integrat.

Share